Hej!
Jag vet att det har varit lite segt med inlägg på sistone, allt tackvare haters.
Åter igen känner jag att det inte är lika kul att blogga längre...
Inte när jag får så mycket hat.

Just nu sitter jag inne på Nk Condeco och dricker en chailatte som vanligt. Har precis köpt en mascara i present till min farmor. 
Vill helst bara åka hem och sätta mig på bryggorna och måla. Ska nog göra det ikväll. 

Aja. Vi kanske hörs senare. Får se! Puss! ❤️

(null)

(null)

Anonym

Tycker väldigt synd om dig att folk håller på så. En del av de som skriver elakt förstår nog inte hur extremt ont elaka kommentarer kan göra och andra vill tyvärr vara taskiga med flit. Jag har ingen egen blogg, men får jag elaka kommentarer i andra sammanhang så känns det jättejobbigt. Alltså jätte-, jättejobbigt. Så jag förstår dig. Hoppas att du ändå fortsätter blogga OM det ger dig något. Fundera på om det ger tillräckligt med positiv energi att ha den. Jag hoppas verkligen det.

Svar: Tack ❤️
KINGKATZ

Johanna

Du säger det endast för att du vill får uppmärksamhet från bloggbevakning igen...lägg ner det

Svar: Nej...
KINGKATZ

Pe

Det var ju inte han som bad om den uppmärksamheten då och det är inte det han menar nu heller. Det gör ont med hårda kommentarer.

Le

Att komma in här och skriva lite till mycket hårda kommentarer är som att komma oinbjuden på en fest. Och dessutom fötstöra.

Le

*förstöra skulle det stå

Le

Jag menar att vi som skriver kommentarer kan skriva bra saker, annars är det inte schysst.

Jossan

Skärp dig. All kritik som kommit in till din blogg är endast sanning och det är bara att antingen ignorera det eller åtgärda det som folk klagar på.

liam O

Haters keep on hating, cause somebody's gotta do it.

P

Jag tycker din blogg är fruktansvärt rolig. Skratta lika mycket varenda gång jag klicka mig in. Roliga bilder, roliga kommentarer, och dina texter är hysteriskt roliga, särkilt när du klaga på alla haters som om inte alla får sådant i deras liv haha...FORTSÄTT blogga!!

Anonym

Tycker det märks att det är samma eller nägra få som försöker skriva negativt,
fast under olika namn. Och haters dras som flugor kring en sockerbit när någon skriver att det är jobbigt med negativitet. Då ska den som blir sårad, tydligen såras ännu mer av någon dum anledning.

Det här fenomenet går igen där trollen är. Dessutom att är det tydligen roligt att förvirra och klaga på de som har bloggar. Starta bloggar själva istället så slipper ni vara avundsjuka. Då kan ni få den uppmärksamhet som ni vill ha. Tyvärr inte bara positiv, för haters hittar ofta till nya bloggar också. Men allra bäst är att låta andras (t ex denna blogg) vara. Skriv snällt fr o m nu. Så enkelt ju!

Wilma

Stackars dig...all kärlek och välmening. Men tar inte åt dig så mycket. Det gör inget. Alla är olika!

Jelena

Blir ledsen när jag ser hur hårda folk är mot varandra idag. Visst är konstruktiv kritik bra men inte att trycka ned någon.
Märker det bland barnen där jag jobbar hur de redan runt 8-9 års ålder kallar oss och varandra fula namn osv.

Tanten här skulle tycka att det var synd om du slutade blogga. Det behövs unga personer som du.

Jelena

Blir ledsen när jag ser hur hårda folk är mot varandra idag. Visst är konstruktiv kritik bra men inte att trycka ned någon.
Märker det bland barnen där jag jobbar hur de redan runt 8-9 års ålder kallar oss och varandra fula namn osv.

Tanten här skulle tycka att det var synd om du slutade blogga. Det behövs unga personer som du.

Anonym

Jag håller med dig, Jelena! Alla borde vara mer rädda om varandra. Det är inte okej att passa på att vara dum mot någon som bloggar bara för att man kan vara anonym.

X

Du är värd att få må bra och värd att få vara ifred från människor som sårar dig. Jag hoppas jag att du fortsätter att blogga, det är en intressant blogg som jag är glad att jag hittade till.

Å

Många som kommenterar på nätet är negativa. Om det är möjligt så ta det inte personligt. Det är exakt det de vill så ge dem inte det. Det märks att du är en jättebra kille.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress