Hej!
Just nu sitter jag i bilen påväg hem till Göteborg.
Har hälsat på farmor hela dagen idag, och det har varit då mysigt! Vi har varit och tagit en massa coola kort, i skit cool miljö.
Haha, lustigt att jag har börjat uppskatta miljön på Orust när jag äntligen har flyttat där ifrån...

På Torsdag ska jag upp till Värmland, (till min mormor) och stanna där i någon vecka.
Ååh vad det ska bli mysigt. Vi ska fira midsommar i siggebohyttan, bada i sjöar, äta noraglass, och bada i ett kalkbrott!
Låter inte det som en perfekt sommar vecka?

Men nu byter vi ämne igen. Jag tänkte börja med en dagens fundering / tips.
Så här kommer det:
Utbudet på mode för killar. Kan vi diskutera det eller? Jag är så sjukt trött på att exakt allt ser likadant ut! Inte nog med det så är färgerna det tråkigaste jag har sett.
Jag vill inte gå med gråa, svarta, och bruna kläder en hel sommar?!
Och behöver jag ens nämna storleken på de olika avdelningarna? Killarna har liksom 1/5 av hela butiken. Resten är för tjejer...
Om man vill ha roliga och udda kläder så har man ju nästan bara ett alternativ. Att köpa från svindyra designers. Visst, det funkar, men till er som inte vill lägga de pengarna på kläder så måste jag faktiskt rekommendera H&M!
Det känns se att de har lite mer ungdomliga kläder, och inte bara gubb-kläder.
Tjejer nu förtiden kan ha hur många stilar som helst, medans killarna förväntas se likadana ut. Kostym och bruna portföljer. Det kan väll vara snyggt någongång och på vissa personer, men det måste ju kunna finnas annat att välja på!
Jag säger NEJ TACK.

(Självklart förstår jag att tjeje är den största målgruppen, men de kanske hade blivit förvånade över fler potentiella kunder...)

(null)

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress