I sammarbete med Ur&Penn
 
Hej!
I know, det blev inget bloggande igår. Försöker ta tillvara på tiden här uppe, och ville bara ha trevligt med min mormor. Och det hände inte så mycket igår heller för den delen. 
Eller jo, en grej hände. Jag berättade för min mormor att jag är gay. Hon tog det sååå bra. 
"Du kommer alltid att vara min Fredrik ändå, jag kunde inte ha brytt mig mindre om det är så att du är gay."
Jag började självklart gråta floder haha. Det betyder så oerhört mycket för mig att en hemlighet som jag har hållt hemlig så länge, nu lättar. 
 
Men nu till detta inlägget egentligen handlar om. KLOCKOR!
Jag kommer länka lite klockor som jag tycker om, och låt er nu inte påverkas av att det står "dam" eller "herr" i tbeskrivningen. Inte ska väll ett ord få påverka vad ni själva tycker är snyggt?
 
 
 
 
 
 
Min stil på klockor är ganska tydlig. Jag gillar inte klockor som syns så mycket. Stilrena, men ändå liite udda. Daniel Wellington klockor är väldigt populära just nu, men jag är faktiskt inte ett så stort fan av dem.
En anledning till det kan ju vara att varenda människa har en sådan klocka. Plus att jag tycker att de är för markanta i sin design överlag. 
 
Vi hörs! Puss! <3
 
 
P

Snygga klockor! I vår familj äger vi två klockor som liknar den första, men jag har ingen klocka alls längre så jag kanske köper i guldfärg. Vill ha! Får fundera lite, men tack för tipsen!

Svar: Ja den i guld är verkligen snygg! Inte så dyr heller. ;)
KINGKATZ

P

*den i guld

P

Nej, den var jättebillig. Så det får nog bli en sån. Så fin!!

Anonym

Jättefina bilder från badplatsen också (jag kunde inte kommentera där).

Bloggbevaknings-Camilla har tackat dig för dina vänliga ord bland kommentarerna i hennes blogg. Det har du kanske redan sett att CamCam har gjort. :)

Svar: Oj, jag har nog råkat klicka i att andra inte får kommentera haha! :) Och nej det har jag faktiskt inte sett, ska kika in det nu!
KINGKATZ

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress