Hej!
Idag har jag bara legat och slappat på stranden hela dagen. Hade lite idétorka just idag när det gäller inlägg, så jag tänkte att jag skulle göra en enkel, basic önskelista på lite snygga grejor (i mode väg) som jag gärna hade velat ha.
Jag ska ju till Manhattan snart, och där är det ju shopping som gäller, så vi får väll hoppas att jag hittar något liknande! ;)
 
1.
Ett nytt designer skärp! Jag personligen är ett fan av Dolce&Gabbana, och när jag hittade detta skärpet blev jag helt förälskad. Det jag tycker så mycket om är att guldet inte är åt det "gula" hållet. Det ser så billigt ut då!
Detta skärpet + En vit t-shirt, gråa byxor, och en färgglad väska hade varit THE look.
Dolce & Gabbana logo buckle belt
2. 
Dessa glasögon från OMC. Lite uda i formen, men ändå stiliga. Och retro-feelingen är dessutom ett stort plus!
Omc square frame oversized sunglasses
3. 
Ett tips för att få en look att se så "dyr / lyxig" ut som möjligt, är kontraster. Jag själv tycker det är väldigt snyggt med stilrena plagg (alltså tröja och byxor) tillsamans med "udda" och lite mer vågade accesoarer. 
Ungefär som denna väskan från Michael Kors, som självklart är på min Önskelista!
Michael Kors Collection Harrison camouflage-print briefcase
4.
Som jag nämnde innan, kontraster! Denna ihop med stilrena accesoarer istället hade gjort sig riktigt snygg.
Ni som har följt min blogg ett tag, vet dessutom att jag är ett moschino-fan, och denna tröjan har varit på inköpslistan ett ganska bra tag! ;)
Love Moschino logo graffiti sweatshirt
5.
Detta halsbandet från Versace. Detta var igentligen det jag önskade mig när jag fyllde år, men ändrade mig till Ted Baker väskan istället. Hittar jag denna i NewYork, så kommer jag att köpa den! 
Versace mini Medusa chain necklace
 
Det var allt för idag! Klicka på länken för att rösta på vilket nummer på listan som jag borde satsa på: https://doodle.com/poll/9s5xdkibyxgzg8u2 
Caloveline

VILKEN SNYGG MK VÄSKA. O MOSCHINO. ALLT VAR SNYGGT.
Www.caloveline.com

Svar: TACK!
KINGKATZ

Somrig

Jag tycker också att allt var snyggt! Speciellt väskan, jackan, halsbandet och skärpet! Men solglasögonen är coola de också, bara lite mindre min smak, men blir säkert hur fina som helst på dig! Bra smak som alltid!! Din blogg är bäst!

Svar: Tack! <3
KINGKATZ

Emma Engström

Väldigt snygga grejer! :D

Svar: Tackar Emma! ;)
KINGKATZ

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress