18 maj 2018

Meditation

Allmänt

Hej!
Jag har tagit det lite lugnt med bloggandet på sistone. Försöker göra saker som jag mår bra av, som att måla, meditera, och rena yoga.
Är inne i en mörk del av mitt liv just nu, så jobbar hårt varje dag för att göra den ljusare.
Idag har jag målat hela dagen. Bokstavligt talat. Ibland får jag så mycket kreativitet i kroppen som jag bara måste göra mig av med. 

Här är några målningar som jag gjort! 
Ha en fortsatt bra dag! Puss! ❤️
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Anonym

Vilken talang du har, ja vad konstnärlig du är! Jättefina!

Svar: Tack!
KINGKATZ

Anonym

Jag hat tittat fyra gånger och noggrant på tavlorna. Otroligt fina! Jag har nog ganska bra koll på både konst och har fotograferat mycket. Jag gillar verkligen dessa!

Anonym

Ett tips är att gå in och titta på Derek Kaplans konst. Stjärnmäklaren Fredrik Eklunds make.

Anonym

Du målar själv så fint, så jag menar inte tips så. Bara att även de tavlorna är så fina. Din översta tavla fick mig att tänka på Dereks tavlor. Jag gillar alla dina tavlor du visar här lika mycket. Har du målat ännu fler så visa oss läsare mycket gärna! Om det är möjligt så sätt en signatur på fotona så att ingen använder dina foton på dem. Tack för att vi fick se dem.

Sven Gustavsson

Tycker inte du har någon talang, men det är ju kul att bara har roligt! Talang är inte att bara spruta med färg som du gjort.

Svar: Ni som inte är insatta i konst förstår verkligen inte att det är svårare att måla abstrakt än att måla realistiskt. Tro mig...
KINGKATZ

Sven Gustavsson

Jag har sten koll på konst.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress